PcMac.no • PC-MAC Servicecenter Hellerup  har eksistert siden 2012 og eies og drives av Pipeline Management under ledelse av innehaver Henrik Hein, som har nær 25 års ledelsesmessig ansettelse i avis- og forsikringsbransjen.

Henrik Hein er utdannet på Det Informationsvidenskabelige Akademi med spesiale i informasjonsteknologi og formidling, har opprinnelig en utdannelse som bibliotekar og har i store deler av sin karriere arbeidet med IT på superbruker- og systemutviklingsnivå.

Profil på Linkedin   Kontakt oss

 

Hvordan handler du med oss

For å gjøre et kjøp hos oss må du gå gjennom 6 trinn:

1. Finn varen du ønsker og legg dem i handlekurven, fortsett til kassen.

2. Skriv inn dine personlige opplysninger.

3. Velg betalingsmåte.

4. Godta våre handelsvilkår.

5. Kontroller at all informasjon er korrekt på samlingssiden

6. Godkjen kjøpet.

 

Kontakt, kundeservice og support

Har du spørsmål til enkelte produkter, bruk for support eller annet, er du alltid velkommen til å ringe oss på 70 55 55 86. PC-MAC Servicecenter Hellerups telefon er åpen mandag–torsdag kl. 10–16, fredag kl. 10–15 og lørdag kl. 10–14.

Eller send en e-post via kontaktskjemaet, så vender vi tilbake med et svar meget snart. Alle e-post henvendelser besvares raskest mulig, som regel innenfor noen få timer og senest innenfor 24 timer på hverdager.

 

Forretningside

Vår idé med PC-MAC Servicecenter Hellerup har helt fra starten vært å skape en enkel og lett tilgjengelig nettbutikk med et høyt kvalitetsutvalg av software, samt en attraktiv balanse mellom kvalitet og pris.

Vårt kompetanseområde er support og salg av anerkjente PC softwaremerker, hovedsaklig Windows operativsystemer, Microsoft Office, utvalgte Adobe-produkter og Kaspersky sikkerhetssoftware.

Vi velger produkter utelukkende etter egne interesse- og kunnskapsområder og beskjeftiger oss kun med software og hardware med høyt kvalitetsinnhold, som vi selv kan stå inne for, selv har kjøpt og prøvd og som vi ville kjøpe igjen, hvis vi stod i den situasjonen igjen.

 

Kundeanmeldelser

Hver dag gjør vi vårt beste for å gi våre kunder ypperlig kundeservice. Det betyr mye for oss å vite hvor tilfredse kundene er med hensyn til:

  • Produktkvalitet
  • Pris og valuta for pengene
  • Samlet kjøps-, leverings- og produktopplevelse.

Kundene vurderer oss her